Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Roštenky s tajomstvom


Prísady

4 plátky hovädzej roštenky,
vegeta,
hermelín,
olej,
4 PL pikantného kečupu,
2 PL pikantnej horčice,
trocha sladkej smotany,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.0/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Plátky mäsa naklepeme, okraje narežeme, osolíme a posypeme štipkou vegety. Na polovicu roštenky poukladáme plátky hermelínu, preložíme a okraj buď sklepneme alebo zopíname špáradlom. Podlejeme vodou alebo vývarom a podusíme domäkka. Mäso vyberieme, do výpeku pridáme kečup, horčicu a za stáleho miešania prehrejeme. Podľa potreby pridáme vodu alebo vývar. Nakoniec omáčku zjemníme smotanou, vložíme mäso a spoločne prehrejeme. Ako príloha stačí zeleninový šalát a zemiaková kaša.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!