Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Plnená paprika


Prísady

4 väčšie zelené papriky,
50 g ryže,
400 g hovädzieho mäsa,
2 stredne veľké cibule,
soľ,
čierne korenie,
na hrot noža horčice,
80 g tuku,
8 menších rajčín,
50 g rajčinového pretlaku,
4 dl sladkej smotany,
50 g hladkej múky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.16/5

Hodnotenie: 2.2/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso zomelieme a zmiešame s nadrobno posekanou cibuľou, uvarenou ryžou, korením a horčicou. Papriky cez vrch prekrojíme, vyčistíme, naplníme masou, opečieme zo všetkých strán na rozpálenom oleji, zalejeme 4 dl horúcej vody a dusíme asi 25 minút. Päť minút pred koncom pridáme rajčiny. Smotanu s múkou a rajčinovým pretlakom rozhabarkujeme, zalejeme papriky a necháme ich ešte trochu povariť.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!