Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Burgundské mäsko s ryžou


Prísady

4-5 plátkov mäsa nakrájaných na kocky,
2 väčšie mrkvy nakrájané na kolieska,
1 hrnček červeného vína,
lyžica hladkej múky,
4 plátky slaniny,
2 lyžice koňaku,
hrsť šampiňónov,
2 lyžice oleja,
2 lyžice masla,
4-5 zrniek korenia,
štipka tymianu,
rozmarín,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.14/5

Hodnotenie: 2.1/5 (35)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Do misky vložíme nakrájané mäso a zalejeme ho marinádou z polovice oleja, korenia, mrkvy, tymianu, rozmarínu, koňaku a vína. Počas marinovania mäso obraciame. Najmenej po 4 hodinách marinádu zlejeme a na zvyšku oleja a tretine masla osmažíme , slaninu a potom aj mäso. Osolíme, zalejeme marinádou a dusíme. V priebehu dusenia zalievame marinádou. Dusíme asi 2,5 hodiny. Vydusenú šťavu zaprášime múkou, opečieme, zalejeme vodou a necháme dobre prevrieť spolu so šampiňónmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!