Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |
Najnovšie recepty
Prísady
800 g hovädzieho mäsa,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Mäso nakrájame na väčšie kusy, osolíme a okoreníme. Koreňovú zeleninu nakrájame na kolieska a petržlenovú vňať nasekáme nadrobno. Nakrájanú zeleninu uložíme na misu, pridáme očistené strúčiky cesnaku (vcelku), nakrájané paradajky a papriku. Ochutíme soľou, mletým čiernym korením, nasekanou feferónkou, mletou červenou paprikou, majoránom, bobkovým listom a dobre premiešame. Ohňovzdornú nádobu vymastíme olejom a striedavo ukladáme vrstvu mäsa, vrstvu zeleniny a vrstvu zemiakov nakrájaných na plátky.
Ocot, víno a múku rozhabarkujeme v 1000 ml vody. Touto zmesou zalejeme navrstvené mäso, zeleninu a zemiaky. Nádobu uzavrieme navlhčeným pergamenovým papierom, previažeme a dáme do predhriatej rúry. Dusíme 3 hodiny pri teplote 180 o C. Podávame horúce. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!