Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Viedenská roštenka


Prísady

400 g hovädzej roštenky,
2 cibule,
masť,
20 g hladkej múky,
mäsový vývar,
mletá červená paprika,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.13/5

Hodnotenie: 2.1/5 (30)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Roštenku nakrájame na rezne, ktoré jemne naklepeme a okraje narežeme. Opečieme v rozpálenej masti z oboch strán, osolíme, okoreníme a odložíme na teplé miesto.Na masti opražíme nadrobno nakrájanú 1 cibuľu, primiešame mletú papriku a podlejeme vývarom. Vložíme naspäť mäso a dusíme domäkka. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou a povaríme. Druhú cibuľu nakrájame na tenké kolieska, opražíme na masti a obložíme ňou roštenky. Podávame so zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!