Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Na hríboch


Prísady

4 hovädzie plátky,
2 strúčiky cesnaku,
olej,
rozmarín,
1 hrnček červeného vína,
hrsť hríbov,
maslo,
2 cibule,
soľ,
mleté korenie,
4 lyžice sladkej smotany,
1 lyžica masla


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.12/5

Hodnotenie: 2.1/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Olej zamiešame s prelisovaným cesnakom a rozmarínom, potrieme ním mäso a necháme niekoľko hodín odležať. Potom mäso osolíme, prudko opečieme a dáme piecť do rúry. Vypečenú šťavu zalejeme vínom a smotanou, osolíme, okoreníme a privedieme do varu. Na masle speníme cibuľu a podusíme na nej pokrájané huby.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!