Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Hovädzie mäso na divoko


Prísady

Hovädzie zadné mäso,
smotana,
moridlo,
cibuľa,
1 lyžica múky,
masť,
pol citróna,
2 lyžice práškového cukru,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.11/5

Hodnotenie: 2.1/5 (36)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Hovädzie mäso dáme na 1 až 2 dni do moridla. Potom ho z moridla vyberieme, dáme ho do nádoby s masťou a pečieme. Počas pečenia ho polievame moridlom. Mrkvu z moridla s cibuľou upražíme s 2 lyžicami práškového cukru nahnedo. Potom prisypeme lyžicu múky a popražíme. Zalejeme moridlom a povaríme. Pridáme šťavu z polovice citróna a smotanu. Pri podávaní nalejeme na nakrájané mäso.
Podávame s knedľou alebo s cestovinami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!