Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Na horčici


Prísady

4 hovädzie plátky,
mleté čierne korenie,
soľ,
plnotučná horčica,
2 lyžice oleja,
1 cibuľa,
1 lyžica hladkej múky,
kocka bujónu


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.95/5

Hodnotenie: 2.0/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Plátky naklepeme, osolíme a okoreníme, z oboch strán natrieme horčicou a opečieme na rozohriatom tuku. Plátky vyberieme a na oleji speníme nakrájanú cibuľu. Potom ich dáme naspäť, zalejeme vodou a dusíme. Šťavu zahustíme hladkou múkou a dochutíme bujónom. Potom ešte chvíľu povaríme. Ako prílohu podávame dusenú ryžu alebo zemiakovú kašu.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!