Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Karlovarský guláš


Prísady

400 g zadného hovädzieho mäsa,
200 ml smotany,
1 čajová lyžička masla,
40 g masti,
1 cibuľa,
mäsový vývar,
20 g hladkej múky,
1 čajová lyžička mletej červenej papriky,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme a nakrájame na kúsky. Cibuľu očistíme, nadrobno nasekáme a speníme na masti. Pridáme mäso a opražíme. Zaprášime mletou červenou paprikou, podlejeme mäsovým vývarom, osolíme, zahustíme nasucho opraženou múkou a domäkka udusíme. Primiešame maslo a zjemníme smotanou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!