Prísady
220 g chudého hovädzieho mäsa (nakrájaného na tenké prúžky),
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Hovädzie mäso dáme do misy a do mäsa votrieme soľ. Vo woku rozpálime 1 čajovú lyžičku oleja, až sa z neho začne dymiť. Znížime teplotu a vložíme hovädzie mäso a chilli papričky a za stáleho miešania opražíme asi 5 minút. Prilejeme zvyšujúci olej, miešame a oprážame mäso, až získa kôrku. Prilejeme ocot a miešame, až sa odparí, potom pridáme zeler, mrkvu, pór a cesnak. Miešame a pražíme asi 2 minúty. Koreniace prísady zmiešame, nalejeme ich na mäso a asi 2 minúty povaríme.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!