Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Guláš Chilli con carne


Prísady

500 g hovädzieho mäsa na guláš,
250 g miešaného mletého mäsa (hovädzie a bravčové),
800 g konzervovanej fazule,
2 lyžice oleja,
4 cibule,
2 strúčiky cesnaku,
125 ml mäsového vývaru (instant),
1 veľký paradajkový pretlak,
2 čajové lyžičky chilli korenia,
1 čajová lyžička kajenského korenia,
2 čajové lyžičky cukru,
1 bobkový list,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.17/5

Hodnotenie: 2.2/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso nakrájame na malé kocky. V hrnci rozohrejeme olej, na ktorom mäso dobre opečieme. Pridáme mleté mäso a ešte chvíľu opekáme dohneda. Pridáme očistenú, nakrájanú cibuľu, pretlačené strúčiky cesnaku a jemne osolíme. Do mäsa zamiešame chilli, kajenské korenie, cukor a bobkový list.
Rozriedime vývarom a pridáme paradajkový pretlak. Varíme na miernom ohni 30 minút. Konzervovanú fazuľu zlejeme, necháme odkvapkať, prepláchneme studenou vodou a zamiešame do mäsa. Varíme ešte asi 15 minút. Dochutíme soľou.
Podávame s čiernym chlebom alebo s varenými zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!