Prísady
500 g hovädzieho mäsa na guláš,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Mäso nakrájame na malé kocky. V hrnci rozohrejeme olej, na ktorom mäso dobre opečieme. Pridáme mleté mäso a ešte chvíľu opekáme dohneda. Pridáme očistenú, nakrájanú cibuľu, pretlačené strúčiky cesnaku a jemne osolíme. Do mäsa zamiešame chilli, kajenské korenie, cukor a bobkový list.
Rozriedime vývarom a pridáme paradajkový pretlak. Varíme na miernom ohni 30 minút. Konzervovanú fazuľu zlejeme, necháme odkvapkať, prepláchneme studenou vodou a zamiešame do mäsa. Varíme ešte asi 15 minút. Dochutíme soľou. Podávame s čiernym chlebom alebo s varenými zemiakmi. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!