Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Francúzska roštenka


Prísady

700 g roštenky,
1 lyžica smotany,
1 lyžica octu,
1 červená cibuľa,
maslo,
lyžica masti,
14 g kapár,
lyžica zelenej petržlenovej vňate,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.96/5

Hodnotenie: 2.0/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vykostenú roštenku očistíme, nakrájame na plátky, naklepeme z oboch strán natenko a posolíme. Kapary nakrájame nadrobno a spolu s nakrájanou zelenou petržlenovou vňaťou a cibuľou opražíme na masle. Tým potrieme plátky z roštenky, zvinieme, zaviažeme a v nádobe s 1 lyžicou masti udusíme domäkka. Potom do šťavy pridáme 1 lyžicu octu a smotany. Pred podávaním niť odstránime, mäso nakrájame a polejeme omáčkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!