Prísady
Hovädzie zadné mäso,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Z hovädzieho mäsa naklepaním urobíme väčší plášť, ktorý posolíme a okoreníme. Na plášť navrstvíme klobásové mäso, do ktorého sme vmiešali na drobné kocky nakrájaný, uvarený údený hovädzí jazyk a slaninu. Konce zatočíme dovnútra a dobre stočíme.
Takto pripravenú roládu na rozpálenej masti prudko opečieme zo všetkých strán, pridáme nakrájanú cibuľu, trocha mletej sladkej papriky a prikrytú dusíme domäkka. Po udusení vyberieme, necháme trocha vychladnúť a nakrájame. Pred podávaním polejeme šťavou. Podávame so zemiakmi alebo s dusenou ryžou. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!