Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Azu na tatársky spôsob


Prísady

400 g zadného hovädzieho mäsa,
40 g tuku,
2 feferónky,
2 lyžice kečupu,
2 sterilizované sladkokyslé uhorky,
30 g hladkej múky,
mäsový vývar,
mletá červená paprika,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.20/5

Hodnotenie: 2.2/5 (41)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Hovädzie mäso umyjeme, nakrájame na rezne, ktoré naklepeme a nakrájame na hrubšie rezance. Osolíme, okoreníme a za stáleho miešania opražíme v rozpálenom tuku. Zaprášime mletou červenou paprikou, podlejeme mäsovým vývarom a za občasného podlievania udusíme do polomäkka.
Potom pridáme na kocky nakrájané uhorky a nasekané feferónky, zahustíme múkou, povaríme, primiešame kečup a prikryté udusíme.
Podávame s varenými zemiakmi alebo s čiernym chlebom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!