Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Valašské karé s klobásou


Prísady

4 porcie bravčového karé s kosťou,
40 g údenej slaniny,
100 g údenej klobásy,
100 ml bieleho vína,
200 ml smotany,
1 paprika,
2 paradajky,
2 cibule,
20 g hladkej múky,
mäsový vývar,
40 g masti,
mletá červená paprika,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.96/5

Hodnotenie: 2.0/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Karé naklepeme, osolíme a opražíme po obidvoch stranách na rozpálenej masti. Mäso odložíme na teplé miesto. Na masti opražíme nakrájanú slaninu a speníme nadrobno nasekanú cibuľu. Zaprášime mletou červenou paprikou, podlejeme vínom, pridáme opečené karé a dusíme. Počas dusenia pridáme na kolieska nakrájanú klobásu, nakrájanú papriku a paradajky. Podlejeme vývarom a udusíme domäkka. Šťavu zahustíme hladkou múkou, povaríme a nakoniec pridáme smotanu.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!