Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Bravčové kotlety


Prísady

bravčové rezne,
cesnak,
yzop,
rasca,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.4/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Tenké bravčové rezy mierne naklepte, osoľte, potrite nadrobno pokrájaným alebo rozmrveným yzopom a nechajte niekoľko hodín stáť. Potom rýchlo upečte a uduste vo vode ochutenej cesnakom a rascou. Po dusení možno ju znovu upiecť.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!