Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Bravčové karé plnené bylinkovým syrom


Prísady

600 g bravčového karé,
bylinkový syr - hermelín s provensálskym korením,
cesnak,
soľ,
korenie,
olej,
sušené slivky,
červené víno,
tymián,
solamyl,
zemiaky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.04/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.0/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Bravčové karé nakrájame, osolíme, okoreníme, zľahka naklepeme a naplníme syrom. Mäso prehneme napoly, uzavrieme špáratkom, aby syr nevytekal a pečieme na panvici. Sušené slivky dáme variť s vínom a tymiánom, osolíme, okoreníme, privedieme do varu a zahustíme solamylom. Surové zemiaky ošúpeme, nakrájame na tenké rezance a vypražíme na oleji. Zemiakovú slamu spolu s omáčkou podávame k mäsu.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!