Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Rezne so sardelovým očkom


Prísady

4 bravčové rezne,
4 sardelové očká,
4 lístky mäty piepornej,
1 paradajka,
2 strúčiky cesnaku,
soľ,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.88/5

Hodnotenie: 1.9/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Rezne naklepeme, osolíme a z jednej strany potrieme roztlačeným cesnakom. Do stredu každého rezňa dáme vyrovnané sardelové očko, umytý mätový lístok a mesiačik olúpanej paradajky. Mäso preložíme napoly, okraje spojíme špáradlami a na horúcom oleji opečieme z obidvoch strán dozlatista. Podávame s pečenými zemiakmi a so zeleninovou prílohou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!