Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Minútka z bravčového mäsa


Prísady

500 g bravčového mäsa,
5 lyžíc oleja,
soľ,
korenie,
1 téglik tatárskej omáčky,
100 g húb (šampiňónov),
1 cibuľa


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.89/5

Hodnotenie: 1.9/5 (27)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso nakrájame na plátky. Naklepeme, osolíme, okoreníme a opečieme na oleji z obidvoch strán po 5 minút. Do tatárskej omáčky pridáme nakrájanú cibuľu a udusené šampiňóny. Navrstvíme na mäso.
Podávame s opečenými zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!