Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bravčové na horčici


Prísady

bravčové karé,
zemiaky,
10 strúčikov cesnaku,
zmes korenia,
1 PL petržlenovej vňate,
1 kelímok horčice,
olej a soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.74/5

Hodnotenie: 1.7/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistené zemiaky nakrájame na štvrťky a dáme variť do slanej vody. Mäso nakrájame na plátky, jemne naklepeme, osolíme a okoreníme. Strúčiky cesnaku roztlačíme a potrieme nimi plátky mäsa. Potom mäso potrieme aj horčicou (mäso potierame iba z jednej strany). Mäso položíme potretou stranou na rozpálený olej a smažíme. Podlejeme vodou a necháme dusiť. Uvarené zemiaky jemne omastíme a zmiešame s petržlenovou vňaťou. Mäso podávame so zemiakmi a uhorkový šalátom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!