Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Po sečuánsky


Prísady

4 plátky chudého mäsa zo stehna,
1 pór,
1 cibuľa,
pol bielej hlávkovej kapusty,
4 lyžice bieleho vína,
mletá sladká paprika,
1 lyžica jemného zemiakového škrobu,
čili korenie,
sójová omáčka,
mletý ďumbier


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.94/5

Hodnotenie: 1.9/5 (35)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Bravčové mäso pokrájame na rezančeky, obalíme v zemiakovom škrobe a v zmesi korenia zloženého zo sójovej omáčky, mletej sladkej papriky, čili korenia a mletého ďumbiera. Necháme marinovať. Potom v panvici zohrejeme tuk a mäso za stáleho miešania opekáme. Pridáme zeleninu, osmažíme ju a podlejeme bielym vínom. Chvíľu podusíme spolu s mäsom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!