Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Po sečuánsky


Prísady

4 plátky chudého mäsa zo stehna,
1 pór,
1 cibuľa,
pol bielej hlávkovej kapusty,
4 lyžice bieleho vína,
mletá sladká paprika,
1 lyžica jemného zemiakového škrobu,
čili korenie,
sójová omáčka,
mletý ďumbier


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.84/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.8/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Bravčové mäso pokrájame na rezančeky, obalíme v zemiakovom škrobe a v zmesi korenia zloženého zo sójovej omáčky, mletej sladkej papriky, čili korenia a mletého ďumbiera. Necháme marinovať. Potom v panvici zohrejeme tuk a mäso za stáleho miešania opekáme. Pridáme zeleninu, osmažíme ju a podlejeme bielym vínom. Chvíľu podusíme spolu s mäsom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!