Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bravčové kotlety na horčici


Prísady

4 bravčové kotlety,
lyžica oleja,
20 g masla,
50 g cibule,
2 lyžice horčice,
2 kyslé uhorky,
1/4 bujónu,
drvená rasca,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.29/5

Hodnotenie: 2.3/5 (41)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kotlety zľahka naklepeme, osolíme a posypeme rascou. Do panvice dáme olej, pridáme maslo, rozpálime a z oboch strán opečieme kotlety. Vyložíme ich na tanier.
Vo výpeku orestujeme cibuľu, pridáme horčicu a na kolieska pokrájané uhorky. Potom prilejeme toľko vody, aby vznikla stredne hustá omáčka, ktorú dochutíme bujónom.
Nakoniec do omáčky vložíme kotlety a dobre prehrejeme. Podávame s opekanými zemiakmi na cibuľke a so zeleninou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!