Prísady
1/2 kg malých zemiakov,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Umyté zemiaky uvarte v šupke domäkka, zlejte, nechajte vychladnúť a ošúpte. Mäso nakrájajte na malé kocky, opečte na 2 PL oleja,, osoľte, okoreňte a odložte na teplé miesto. Vo výpeku opražte ošúpanú , nakrájanú cibuľu, pridajte paradajkový pretlak, chvíľu povarte, vmiešajte umytý a na rezance nakrájaný kel, umytú, jadierok a žiliek zbavenú a najemno nasekanú čilli papričku, bobkový list, podlejte vývarom, nechajte prevrieť, vmiešajte mäso, odkvapkanú zeleninu, petržlenovú vňať a uvarte domäkka. Maizenu rozmiešajte v troche vody, vlejte do ragú, nechajte prevrieť a zhustnúť, dochuťte soľou, korením, citrónovou šťavou. Zemiaky opečte na 2 PL oleja dozlatista. Podávajte s ragú.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!