Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bravčové ragú so zemiakmi


Prísady

1/2 kg malých zemiakov,
350 g bravčového mäsa,
350 g kelu,
1 konzervu kukurice (425 ml),
1 konzervu fazule (425 ml),
2 cibule,
4 PL oleja,
2 PL paradajkového pretlaku,
1 čilli paprička,
1 bobkový list,
1,
2 l zeleninového vývaru,
3-4 PL maizeny (zarovnané),
2 1/2 PL sekanej petržlenovej vňate,
soľ,
mleté čierne korenie,
trochu citrónovej šťavy,
150 ml kyslej smotany


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.39/5

Hodnotenie: 2.4/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Umyté zemiaky uvarte v šupke domäkka, zlejte, nechajte vychladnúť a ošúpte. Mäso nakrájajte na malé kocky, opečte na 2 PL oleja,, osoľte, okoreňte a odložte na teplé miesto. Vo výpeku opražte ošúpanú , nakrájanú cibuľu, pridajte paradajkový pretlak, chvíľu povarte, vmiešajte umytý a na rezance nakrájaný kel, umytú, jadierok a žiliek zbavenú a najemno nasekanú čilli papričku, bobkový list, podlejte vývarom, nechajte prevrieť, vmiešajte mäso, odkvapkanú zeleninu, petržlenovú vňať a uvarte domäkka. Maizenu rozmiešajte v troche vody, vlejte do ragú, nechajte prevrieť a zhustnúť, dochuťte soľou, korením, citrónovou šťavou. Zemiaky opečte na 2 PL oleja dozlatista. Podávajte s ragú.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!