Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Cesnakové rezne


Prísady

4 bravčové rezne( karé,
stehno),
8 strúčikov cesnaku,
soľ,
olej na vyprážanie
Cestíčko: 3 bielka
,
2 lyžice mlieka,
1 lyžice oleja,
3 lyžice hladkej múky,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.33/5

Hodnotenie: 2.3/5 (27)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Rezne naklepeme. Z obidvoch strán ich osolíme a potrieme roztlačeným cesnakom (na každú stranu rezňa jeden strúčik). Cesnak do mäsa zatlačíme, nech nám nevypadne. Rezne obalíme v cestíčku, ktoré vznikne zmiešaním surovín uvedených v ingredienciách. Opečieme z obidvoch strán do zlatista a chrumkava.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!