Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Gazdovská roláda


Prísady

1000 g prerasteného bravčového bôčika,
500 ml mlieka,
3 vajcia,
30 g masla,
4 žemle,
mäsový vývar,
nastrúhaný muškátový kvet,
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.44/5

Hodnotenie: 2.4/5 (27)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Bôčik rozrežeme na širší plát, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Vajcia vymiešame s maslom, pridáme žemle namočené v mlieku, muškátový kvet, zelenú petržlenovú vňať, soľ a všetko spolu dobre vymiešame. Plnkou naplníme pripravený bôčik, zvinieme ho, previažeme hrubou niťou, opražíme na masti zo všetkých strán, podlejeme vývarom a upečieme v rúre doružova.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!