Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kominársky paprikáš


Prísady

400 g bravčového mäsa,
1/4 cibule,
mletá červená sladká paprika,
2 zelené papriky,
1 paradajka,
2 dcl smotany,
20 g múky,
1/2 feferónky,


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.37/5

Hodnotenie: 2.4/5 (27)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na masti speníme cibuľu s červenou paprikou. Pridáme umyté a na menšie kúsky pokrájané mäso. Osolíme a pridáme feferónku. Podlejeme vodou a dusíme. Počas dusenia pridáme nakrájanú zelenú papriku a paradajku. Do smotany rozhabarkujeme múku a zahustíme ňou mäkké mäso. Podávame s haluškami. Dobrú chuť!














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!