Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Galja


Prísady

4 plátky bravčového mäsa najlepšie bôčika,
2 lyžice masti,
dve cibule,
1 hrnček sterilizovanej fazuľky,
6 zelených paprík,
5 väčších paradajok


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (28)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso nakrájame na kocky, cibuľu ošúpeme, pokrájame nadrobno, speníme na masti, pridáme mäso, osolíme, podlejeme a dusíme. K takmer mäkkému mäsu pridáme hrubšie rezančeky pokrájanej papriky a paradajky a dusíme domäkka. Fazuľky umyjeme, prekrojíme a v mäse len prehrejeme. Podávame so zemiakmi alebo knedľou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!