Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bravčové rebierka na ostro


Prísady

1 kg bravčových rebierok,
2 PL slnečnicového oleja,
2 sušené chilli papričky,
2‚5 cm čerstvého ďumbiera,
1 strúčik cesnaku,
soľ,
korenie
Omáčka: 4 PL medu
,
4 PL vinného octu,
2 PL svetlej sójovej omáčky,
2 PL suchého sherry,
150g paradajkového pretlaku,
1 KL mletého chilli,
2 strúčiky cesnaku


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
V predhriatom woku, alebo panvici rozohrejeme olej a 30 sekúnd smažíme chilli papričky, aby olej získal ich chuť. Papričky vyberieme. Na panvicu pridáme ďumbier a cesnak a za stáleho miešania smažíme pri miernej teplote 30 sekúnd. Pridáme nakrájané rebierka a za stáleho miešania 5 minút smažíme. Zmiernime teplotu a varíme 10 minút. Medzi tým na druhej panvici pripravíme omáčku tak, že všetky zmiešame, osolíme a okoreníme. Chvíľu podusíme. Do omáčky pridáme rebierka, zakryjeme a 30 minút varíme. Potom hneď servírujeme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!