Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Bravčové mäso s červenou kapustou


Prísady

bravčové mäso,
rascu,
soľ,
cesnak,
cibuľu,
mletú papriku,
hladkú múku alebo solamyl
Èervená kapusta: červenú kapustu
,
cibuľu,
jablko,
soľ,
rascu,
ocot


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vrabce: Bravčové mäso narežeme na väčšie kusy. V mise si pripravíme pretlačený cesnak, soľ, rascu (drvenú) a v tejto zmesi obalíme mäso. Prudko ho opečieme na oleji z každej strany.
Zvlášť si urobíme cibuľový základ, to znamená na oleji si orestujeme cibuľu, zaprášime paprikou a zalejeme vodou, osolíme. Dáme kusy mäsa a dusíme do mäkka. V kuchte stači 20 minút. Mäsá vyberieme a šťavu zahustíme hladkou múkou alebo solamylom.
Èervená kapusta: Èervenú kapustu si nastrúhame. Na oleji orestujeme cibuľu, pridáme kapustu a na kúsky nakrájané jablko. Osolíme, pridáme rascu a troška podlejeme vodou. Dusíme do mäkka. Na konci pridáme troška octu.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!