Prísady
bravčové mäso,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Vrabce: Bravčové mäso narežeme na väčšie kusy. V mise si pripravíme pretlačený cesnak, soľ, rascu (drvenú) a v tejto zmesi obalíme mäso. Prudko ho opečieme na oleji z každej strany.
Zvlášť si urobíme cibuľový základ, to znamená na oleji si orestujeme cibuľu, zaprášime paprikou a zalejeme vodou, osolíme. Dáme kusy mäsa a dusíme do mäkka. V kuchte stači 20 minút. Mäsá vyberieme a šťavu zahustíme hladkou múkou alebo solamylom. Èervená kapusta: Èervenú kapustu si nastrúhame. Na oleji orestujeme cibuľu, pridáme kapustu a na kúsky nakrájané jablko. Osolíme, pridáme rascu a troška podlejeme vodou. Dusíme do mäkka. Na konci pridáme troška octu. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!