Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Rizoto z bravčového mäsa


Prísady

400 g bravčového mäsa z pleca,
250 g ryže,
80 g ementálu,
1 čajová lyžička paradajkového pretlaku,
2 lyžice sterilizovaného hrášku,
1 cibuľa,
40 g masti,
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.92/5

Hodnotenie: 1.9/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme, nakrájame na kocky a za stáleho miešania opražíme v rozpálenej masti. Osolíme, okoreníme, pridáme nadrobno nasekanú cibuľu a opražíme. Primiešame umytú ryžu, paradajkový pretlak a hrášok. Zalejeme vodou (na 1 diel ryže dáme 2 diely vody), zakryjeme a vo vyhriatej rúre udusíme domäkka. Rizoto naukladáme na taniere, posypeme nastrúhaným syrom a ozdobíme petržlenovou vňaťou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!