Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bravčové mäso pečené na broskyniach


Prísady

600 g bravčového mäsa z pleca,
400 g broskýň,
2 strúčiky cesnaku,
40 g masti,
1 bobkový list,
tymian,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.21/5

Hodnotenie: 2.2/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso prešpikujeme malými kúskami cesnaku, osolíme, okoreníme, potrieme tymianom a vložíme do ohňovzdornej misy. Pridáme bobkový list, pokvapkáme roztopenou masťou a podlejeme. Vložíme do vyhriatej rúry. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme očistené a vykôstkované broskyne, ktoré prerežeme napoly. Počas pečenia podlievame podľa potreby. Podávame s opekanými zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!