Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zapekané sedliacke rezance


Prísady

1 údené koleno,
200 ml lahôdkovej smotany,
2 vajcia,
400 g širokých rezancov,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.77/5

Hodnotenie: 1.8/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Rezance uvaríme v osolenej vode, precedíme a necháme odkvapkať. Údené koleno uvaríme, nadrobno nakrájame a premiešame s rezancami. Dáme do ohňovzdornej misy, zalejeme smotanou, v ktorej sme rozmiešali vajcia, mleté čierne korenie a podľa chuti soľ. Takto pripravené sedliacke rezance zapečieme vo vyhriatej rúre.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!