Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Bravčové v sladkokyslej zelenine


Prísady

450 g bravčového mäsa (karé bez kosti,
stehno,
alebo kuracinu),
1 pór,
koreniny,
zelenina: 1/2 kg brokolice (karfiolu),
250 g koreňovej zeleniny,
50 g kukurice,
1 červenú papriku a 1 zelenú papriku,
250 g jabĺk (ananásu),
4 lyžice rastlinného oleja,
200 ml kečupu,
4 lyžice medu,
šťavu z jedného pomaranča (citróna alebo ryžový ocot),
3 lyžice sójovej omáčky,
koreniny a soľ podľa chuti


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.87/5

Hodnotenie: 1.9/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Pór nakrájame na kolieska a prudko opečieme na oleji. Pridáme nakrájané mäso a orestujeme. Potom dáme mletú rascu, sušenú petržlenovú vňať, sójovú omáčku, vegetu bez glutamánu, soľ a necháme pod pokrievkou dusiť.
Vo woku rozpálime olej a pridáme brokolicu (karfiol). Prudko opečieme a vyberieme von. Vložíme koreňovú zeleninu a kukuricu, papriku, jablko (ananás) a ďalej opekáme. Po chvíli pridáme ružičky brokolice. Prilejeme kečup, med a šťavu z pomaranča. Dochutíme korením: sójovú omáčku, oregano, chilli, soľ a vegetu. Prilejeme 250 ml vody a asi 5 minút povaríme na miernom ohni. Èasto miešame. Nakoniec môžete pridať mletý zázvor alebo nasekané lístky z koriandra.
Vložíme mäkké mäso a premiešame. Potom odstavíme z ohňa a podávame.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!