Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Mäso na cibuli


Prísady

600 g bravčového stehna,
5 väčších cibúľ,
8 lyžíc horčice,
8 lyžíc kečupu,
soľ,
olej,
rasca


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.78/5

Hodnotenie: 1.8/5 (27)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso narežeme na plátky, osolíme, okoreníme a z obidvoch strán naklepeme. Cibuľu pokrájame na väčšie kúsky, trochu osolíme, pridáme horčicu, rascu, kečup a premiešame. Polovicu tejto zmesi rozotrieme na pekáč. Poukladáme vyklepané mäso, polejeme olejom a rozotrieme druhú časť cibuľovej zmesi. Pekáč prikryjeme a pečieme, kým mäso nezmäkne (asi 40 minút až 1 hodinu) pri teplote 200°C. Podávame s varenými zemiakmi alebo zemiakovou kašou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!