Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bravčové rizoto


Prísady

500 g bielej dlhozrnnej ryže,
500 g bravčového pliecka,
1 konzerva sterilizovaného hrachu,
100 g syru na strúhanie,
soľ,
korenie,
mletá červená paprika,
3 rajčiny,
3 papriky čerstvé,
rasca,
1 lyžica rajčinového pretlaku,
vegeta,
1 cibuľa


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.93/5

Hodnotenie: 1.9/5 (27)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Uvaríme ryžu. Na oleji osmažíme na drobno pokrájanú cibuľu, rovnako na menšie časti pokrájané bravčové mäso, podusíme. Pridáme červenú papriku, soľ, rascu, mleté čierne korenie, na drobno pokrájané rajčiny a papriky. Pridáme rajčinový pretlak. Všetko podlejme vodou a dusíme, pokiaľ mäso nie je mäkké. Posypeme vegetou, pridáme uvarenú ryžu, sterilizovaný hrášok bez vody, dobre premiešame a odstavíme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!