Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Bravčové mäso po uhorsky


Prísady

bravčové stehno (cca 700 g),
cibuľu,
mletú červenú papriku,
soľ resp\.
bylinkovú morskú soľ
,
1-2 paradajky,
diétny salám,
cesnak,
šľahačkovú smotanu,
kečup


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.23/5

Hodnotenie: 2.2/5 (30)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Bravčové stehno nakrájame na rezne, osolíme, postrašíme mletou červenou paprikou a mletým čiernym korením z oboch strán. Potom ich cez igelitový sáčok rozklepeme, aby korenie a mletá paprika "zasadla" do mäsa.
Na dno jánskej misy alebo pekáča naukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu, na to mäso, paradajky a salámu.
Omáčka: V šľahačkovej smotane rozmiešame kečup, cesnak, okoreníme, osolíme a pridáme ak máme sójovú omáčku, či worchesterovú omáčku.
Dobre vymiešame, nalejeme na mäso, prikryjeme pokrievkou alebo alobalom a pečime 1,5 hod. pri 250 stupňoch.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!