Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |
Najnovšie recepty
Prísady
bravčové stehno (cca 700 g),
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Bravčové stehno nakrájame na rezne, osolíme, postrašíme mletou červenou paprikou a mletým čiernym korením z oboch strán. Potom ich cez igelitový sáčok rozklepeme, aby korenie a mletá paprika "zasadla" do mäsa.
Na dno jánskej misy alebo pekáča naukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu, na to mäso, paradajky a salámu. Omáčka: V šľahačkovej smotane rozmiešame kečup, cesnak, okoreníme, osolíme a pridáme ak máme sójovú omáčku, či worchesterovú omáčku. Dobre vymiešame, nalejeme na mäso, prikryjeme pokrievkou alebo alobalom a pečime 1,5 hod. pri 250 stupňoch. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!