Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bravčové mäso so šampiňónmi


Prísady

mäso vhodné na dusenie,
cibuľa,
cesnak,
soľ,
paradajkový pretlak,
šampiňóny v konzerve


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.88/5

Hodnotenie: 1.9/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na oleji speníme cibuľku, pridáme umyté mäso nakrájané na kocky, opražime ho, osolíme, pridáme prelisovaný cesnak (2 strúčiky), podlejeme vodou a dusíme. K poloudusenému mäsu pridáme krájané šampiňóny z konzervy, premiešame a ďalej necháme dusiť. Pred koncom pridáme jeden paradajkový pretlak, premiešame. Môžwme dochutiť troškou cukru - podľa chuti a ešte podusíme. Priebežne sa môže dolievať voda. Podávame s ryžou, do ktorej pridáme mrazený hrášok.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!