Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Diabolské tajomstvo


Prísady

400 g bravčového stehna,
5 vajec,
100 g syra,
125 g šampiňónov,
feferónky podľa chuti,
1 cibuľa,
mäsový vývar,
kečup,
olej,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.04/5

Hodnotenie: 2.0/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme, nakrájame na plátky, mierne naklepeme a nakrájame na rezance. Na panvicu dáme olej, pridáme nakrájanú cibuľu, mäso, šampiňóny a nadrobno nakrájané feferónky. Všetko spolu orestujeme. Podlejeme vývarom a dusíme domäkka. Na konci pridáme kečup a podľa potreby dochutíme. Z vajec pripravíme omeletu, ktorú položíme na teplý tanier. Na ňu dáme pripravené mäso, omeletu prehneme na polovicu a posypeme nastrúhaným syrom. Podávame so zeleninovou oblohou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!