Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Èachtický rezeň


Prísady

80 g bravčového stehna,
2 PL kečupu,
pol dl červeného vína,
80 g šampiňónov,
80 g šunky,
50 g jabĺk,
4 PL oleja,
30 g masla,
1 PL sušenej koreňovej zeleniny,
soľ,
mleté čierne korenie,
grilovacie korenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.63/5

Hodnotenie: 1.6/5 (27)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso nakrájame, naklepeme, osolíme a posypeme grilovacím korením. Opečieme na oleji z obidvoch strán a poukladáme na pekáč. Na panvici rozohrejeme maslo, na ňom opečieme šampiňóny, na rezance nakrájanú šunku a jablká nakrájané na plátky. Chvíľu podusíme. Pridáme kečup, víno a sušenú koreňovú zeleninu. Túto masu navrstvíme na pripravené mäso, prikryjeme alobalom a zapekáme v rúre 20 – 25 minút pri 200°C.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!