Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bravčové mäso po čínsky


Prísady

800 g bravčového mäsa zo stehna,
400 g póru,
80 g olúpaných mandlí,
8 lyžíc vína,
5 lyžíc sójovej omáčky,
1 lyžičku maizeny,
trošku cukru a rozotretý cesnak,
3 lyžice oleja,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.27/5

Hodnotenie: 2.3/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Umyté mäso pokrájame priečne cez vlákna na malé rezance. Očistený pór rozrežeme na 4-cme kúsky, a potom na pásiky široké asi 5 mm.
Mandle pokrájame na tenké rezančeky a opražíme na sucho. Zvlášť v nádobe zmiešame víno, sójovú omáčku, maizenu, cukor a rozotretý cesnak.
Pripravené mäso prudko opečieme na rozpálenom oleji, pridáme pór a krátko podusíme.
Nakoniec primiešame pripravenú omáčku a 1 minútu spolu povaríme.
Pred podávaním mäso posypeme mandľami. Vhodnou prílohou je varená alebo dusená ryža.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!