Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Košická pochúťka


Prísady

500 g bravčového karé,
40 g cibule,
30 g múky,
40 g masti,
20 g masti,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.55/5

Hodnotenie: 1.5/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z bravčového karé nakrájame kotlety a osušíme. Na mastnej strane ich 2 razy slabo narežeme (pri dusení sa nesmú krútiť). Potom ich naklepeme, posolíme, okoreníme, obalíme v múke a z oboch strán prudko opečieme. Opečené kotlety kladieme do väčšej panvice na masť, v ktorej je opražená cibuľa a trocha rasce. Zalejeme vriacou vodou, prikryjeme pokrievkou a kotlety dusíme na miernejšom ohni, kým nezmäknú. Mäkké naukladáme na misu, ozdobíme ich venčekom z udusenej ryže, trocha polejeme precedenou šťavou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!