Prísady
250 ml mlieka,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Privedieme mlieko do varu a zalejeme ním kokosové vločky. Necháme stáť 60 minút. Elektrickým šľahačom ušľaháme dotuha 250 g smotany. Pritom zvoľna prisypávame cukor. Vmiešame do kokosovej kaše. Vložíme do kovovej misky a postavíme na 3 hodiny do výparníku. Zvyšok smotany krátko ohrejeme, hrnček odstavíme. Rozlámeme čokoládu, vsypeme do smotany a rozpustíme. Misu s kokosovou zmrzlinou krátko ponoríme do horúcej vody a vyklopíme. Rozdelíme na 8 dielov a po dvoch upravíme s čokoládovým krémom na tanieriky. Podľa chuti obložíme čerstvou mätou a niekoľkými kokosovými vločkami.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!