Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kokosová zmrzlina s krémom


Prísady

250 ml mlieka,
150 g kokosových vločiek,
350 g smotany na šľahanie,
4 lyžice cukru,
50 g čokolády na varenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.25/5

Hodnotenie: 2.3/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Privedieme mlieko do varu a zalejeme ním kokosové vločky. Necháme stáť 60 minút. Elektrickým šľahačom ušľaháme dotuha 250 g smotany. Pritom zvoľna prisypávame cukor. Vmiešame do kokosovej kaše. Vložíme do kovovej misky a postavíme na 3 hodiny do výparníku. Zvyšok smotany krátko ohrejeme, hrnček odstavíme. Rozlámeme čokoládu, vsypeme do smotany a rozpustíme. Misu s kokosovou zmrzlinou krátko ponoríme do horúcej vody a vyklopíme. Rozdelíme na 8 dielov a po dvoch upravíme s čokoládovým krémom na tanieriky. Podľa chuti obložíme čerstvou mätou a niekoľkými kokosovými vločkami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!