Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Vínová pena s čokoládovou zmrzlinou


Prísady

4 porcie čokoládovej zmrzliny pripravenej doma,
4 žĺtky,
200 ml Marsaly (alebo iné silné biele víno),
4 lyžice práškového cukru,
niekoľko zmrzlinových oblátok\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.3/5 (16)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Žĺtky vymiešame v hrnci s Marsalou. Pridáme práškový cukor. Postavíme nad paru alebo do vodného kúpeľa a šľaháme, až kým nevznikne hustá pena. Èokoládovú zmrzlinu rozdelíme do 4 pohárov, pridáme vínovú penu, obložíme oblátkami a ihneď podávame.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!