Prísady
Suroviny pre 4 osoby :
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Cukor povaríme s 50 ml vody a necháme schladiť (cukrový rozvar). Štyri kokteilové poháre dáme do chladničky. Pomaranč opláchneme horúcou vodou, zo šupky stiahneme jemné špirály. Šťavu vytlačíme a dáme stranou. Biely rum, curacao, mandľový sirup a ananásovú šťavu zmiešame. Vylisovanú pomarančovú šťavu, až na 200 ml, pridáme a pozvoľna vmiešame cukrový rozvar. Naplníme do kovovej misy a dáme zmraziť najmenej na 3 hodiny do mrazničky. Lyžičkou vykrajujeme malé kúsky šerbetu, ktoré narovnáme do dobre vychladených kokteilových pohárov. Posypeme kokosovou strúhankou. Lístky medovky opláchneme a osušíme. Šerbet obložíme pomarančovými špirálkami a medovkovými lístkami.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!