Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Domáca zmrzlina 2


Prísady

1 tvaroh,
1 kyslá smotana,
cukor alebo med,
čokoláda „Ledové kaštany“,
tuk


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.8/5 (27)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Tvaroh, smotanu a cukor alebo med rozšľaháme (sladíme podľa chuti). Naviac môžeme ochutiť vaječným koňakom, alebo nugetou, alebo ....to nechám na vašu fantáziu. Masu nalievame do plastových obalov od vajec ( ja používam aj obaly z bonboniér, napríklad Milka, len je to menšie - deti to volajú jednohubky), zalejeme čokoládovou polevou, ktorú sme urobili roztopením čokolády ("Ledové kaštany)" s troškou tuku nad parou. Dáme zmraziť, vyklopíme a hodujeme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!