Prísady
500 g nízkotučného tvarohu,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Tvaroh zabalíme do utierky a dôkladne vytlačíme. Žĺtky s bielym vínom vyšľaháme vo vodnom kúpeli na hustú penu. Práškový cukor a rum vymiešame dohladka. V mise zmiešame tvaroh, penu a práškový cukor s rumom. Pridáme ostatné prísady a opatrne premiešame. Na dno formy dáme polovicu nakrájaného korpusu, na to rozvrstvíme tvarohovú hmotu a zakryjeme zvyšnou polovicou korpusu. Formu vložíme do mrazničky a necháme zmraziť. Vyklopíme a potrieme smotanou ušľahanou so stužovačom šľahačky a s vanilkovým cukrom. Posypeme cukrom a pistáciami, ozdobíme čerešňami a ešte na chvíľu dáme do mrazničky. Nakrájame na plátky a podávame.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!