Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Gaštanová zmrzlina


Prísady

440 g gaštanového pyré,
300 ml smotany na šľahanie,
120 g krupicového cukru,
2 lyžice koňaku,
hoblinky z tmavej čokolády


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.95/5

Hodnotenie: 2.0/5 (42)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Ušľaháme smotanu. V inej mise našľaháme gaštanové pyré, vmiešame cukor a koňak, až je zmes hladká. Ušľahanú smotanu vmiešame do zmesi z gaštanov. Zmes vkladáme lyžicou do usmažených oblátkových košíčkov viď cesto z receptu "Oblátkové košíčky". Naplnené košíčky dáme do mrazničky na 3 hodiny stuhnúť. Pred servírovaním ozdobíme hoblinkami z čokolády, ktoré vytvoríme pomocou dlhých ťahov po nožoch hrubšieho strúhadla.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!