Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |
Najnovšie recepty
Prísady
1 pohár kompótových čerešní (cca 500 g),
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Èerešne necháme dobre odkvapkať na sitku. Vložíme do misy, posypeme cukrom a zakvapkáme 20 ml čerešňovice. Necháme stáť najmenej 20 minút. Mandle opražíme na suchej panvici dozlatova. Èokoládový perník rozdrobíme na kúsky, zakvapkáme zvyšnou čerešňovicou a rozdelíme do 4 pohárov. Do pohárov ďalej rozdelíme čerešne a pridáme kopček zmrzliny. Ušľaháme polotuhú šľahačku, prilejeme do pohárov a posypeme praženými mandľami. Citrónovú kôru nakrájame na tenké rezančeky a poháre nimi ozdobíme. Priložíme umyté a osušené lístky medovky.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!