Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Afogáto - potopená vanilková zmrzlina


Prísady

vanilková zmrzlina,
hrozienka v rume,
kúsok zázvoru (ďumbiera),
extra silná káva


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.8/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Do misky dáme veľmi studenú vanilkovú zmrzlinu a prelejeme ju hrnčekom horúceho pressa. Taliani to nazývajú "afogáto", čo znamená potopené. Je to veľmi dobré














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!