Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pečené pstruhy na smotane


Prísady

4 pstruhy,
50 g masla,
100 ml bieleho vína,
1 lyžička muškátového kvetu,
250 ml smotany na šľahanie,
hladká múka,
soľ,
1 citrón,
4 lyžice brusnicového kompótu


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.42/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.4/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Pstruhy osolíme, poprášime hladkou múkou a na miernom plameni z oboch strán opečieme na masle /približne 5-7 minút z každej strany/. Do výpeku primiešame víno, muškátový kvet a smotanu, v ktorej sme najprv rozmiešali 2 lyžice hladkej múky. Omáčku prehrejeme. Pstruhy na tanieri podlejeme omáčkou, ozdobíme kolieskami citróna a lyžicou brusnicového kompótu. Podávame napríklad s opekanými zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!